tisdag 10 april 2012

Det tog inte lång tid att övertyga mig

Jag är inte helt säker på vad jag har gett mig in på, men samtidigt säger mitt förnuft mig att jag inte har något att förlora på det. Därför har jag nu lagt in en ansökan om att bli konsulent på LR Health & Beauty Systems, och plockat in en första beställning på deras produkter. Martina  och Susanne heter de väldigt övertygande kvinnorna som lurade in mig i detta.

De har många (förhoppningsvis) bra hudvårdsprodukter innehållande aloe vera, och just den plantan är jag ju ett stort fan av, så jag är än så länge positivt inställd! Men, jag återkommer med mera uppdateringar gällande produkterna när jag provat på och använt dem ett tag. Kan ju inte rekommendera något jag inte vet något om, eller hur?
Förutom produkter med aloe vera, finns även en hel del olika parfymer (doftat på några av dem, och de doftade supergott), samt hårvård, smink och kosttillskott för både människor och djur (fanns några intressanta fodertillskott för hästar som jag gärna satsat på till min gamle häst, om jag haft en tusenlapp extra!). Och mycket mer.
Anyway, mer om detta när jag vet mer!

Någon som har någon erfarenhet av LR Health & Beauty Systems förresten? Vill isåfall gärna höra er synpunkter!


4 kommentarer:

 1. Min faster ha sålt LR i hur många år som helst, så vi ha no haft lite alla möjliga burkar där hem.. :D Tycker no di e helt bra, men int vet ja nu om de e nå mirakelprodukter. Deras emergency-spray tycker ja e bästa produkten, super ti insektsbett å allergiutslag! :)

  Sko gärna test hede fodertillskotte för hästar, men he va ju sjuklit dyrt så måst väl no bli miljonär först! :D

  SvaraRadera
 2. Aah vad roligt! Nå int förväntar jag mig kanske mirakelprodukter heller, men just aloe vera vet jag att e bra, så ska bli spännande att prova på dem!

  Och joo, Martina har provat fodertillskotten till sina hästar, och hon påstår iaf att de gett resultat! Men precis, de är ju... ehrm... ganska dyra nog... :D sen finns det ju en spray som ska hålla insekter borta, hade gärna provat den också, men jag är lite skeptisk. Finns ju typ ingen som funkar, så varför sku LR's göra det då? Men man vet ju aldrig!

  Ska bli intressant att se om jag lyckas marknadsföra LR så att jag tjänar lite pengar på det också :D

  SvaraRadera
 3. LR insektsspray tror ja no int på, de e alldeles för naturliga ingredienser. :D Måst no va some serious gift om e ska bit på insekter!

  Men lycka till! ^^

  SvaraRadera
 4. Yes, preciiis som med alla andra skitspray! Int ens gift biter på kräken ju. Och snart är vi inne i de tiderna igen. Suck.

  Tack ;)

  SvaraRadera