fredag 20 april 2012

Gult är inte alltid fult

Introduktionsveckan på nya jobbet är nu slut! Nästa gång jag stämplar in är det på allvar! Det har gått riktigt bra faktiskt, och jag känner mig redo. Idag lyckades jag till och med bli klar med en order innan utsatt tid! Då var jag lite stolt över mig själv. Straffades med att få en lååång order på 77 minuter, med massa små kartonger och lådor och grejer som ska packas exakt rätt så de ryms i en plockbur. Lite tetris där, men det gick.

När jag kom hem slängde jag mig ner i sängen och läste en tidning och kollade på nya VD-avsnittet, sedan drog jag på mig mina nya träningsskor (som jag vann i Sparkibaken's påsktävling, wee!) och gick på en 45 minuters promenad i kvällssolen. Underbart vårväder ute! Det har snöat i Vasa idag, hörde jag? Hähähä.

Mina nya fina Reebok Realflex Optimal! Bara använt två ggr, men verkar bekväma och bra.
Trött tjej med röda ögon och dubstep i öronen @ St. Pauli kyrkogård.
edit. Kom precis på att mina nya skor matchar mina hörlurar till iPoden!!!

6 kommentarer:

 1. Jaaa tack, jättefina! :D är SÅ nöjd :D

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte just att det var Pauli kyrkogård du var på för jag kände igen byggnaden i bakgrunden,Energiverket eller vad det hette. Jättefina skor!

  SvaraRadera
 3. Naaajs..!
  Jag var lite sugen på de skorna - men sen fick jag för mig att de var träningsskor (typ hoppa omkring på gymmet), inte spring-omkring-skor?
  Eller kan man jogga i dem också?

  SvaraRadera
 4. Gult kan va jätte nice!! Supersnygga skor!!

  SvaraRadera