söndag 15 april 2012

Lokala hopptävlingar, Åsbo RF

Nu är jag hemma igen efter ett härligt dygn ute i bästa Ljungbyhed tillsammans med bästa Linn och hennes hästar + familj! Blir alldeles lugn i själen efter att ha varit där uppe i norra Skåne en stund. Sällskapet och omgivningarna som gör det, tror jag.

Igår kväll gick vi först på promenad med Lucky, och sedan drog vi till gymmet och pumpade bröst och triceps. Därefter chillade vi i soffan och smaskade lite godis och kröp sedan ner under täcket.
Idag steg vi upp tidigt och lastade in hennes andra häst i transporten. Dags för femåringen Fendi att hoppa en klass på 1m och debutera i 110cm! Det var lokala hopptävlingar idag, som hölls på Åsbo RF fem minuter bort, så det var inte långt att köra idag, skönt. Väl framme njöt vi av solen, kaffe, hästarna och sällskapet, och det blev som väntat en riktigt trevlig tävlingsdag. Ett ner i båda klasserna, men Fendi var duktig ändå. Upprepar det som redan sagts så många gånger idag: "det är inte höjden som är problemet..."

Bjuder på några bilder från dagen! Vill ni se fler så är jag säker på att Linn själv kommer lägga upp massa av fotona på sin blogg senare (http://linnskjetne.blogg.se!).

Framhoppning! Linn Skjetne & First Fendi. Snyggaste femåringen i Sverige!?
Linn & First Fendi, 1m.
Vadå söt!?
Träffade Tobbe på plats och klappade på hans fina pålle Michelob.
Peter Eriksson var där med två snuskigt snygga hingstar. Här rider han Chin Top 1227.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar