tisdag 5 juni 2012

Afterwork

Aah, hemma efter 8h arbete! Fick sluta en halvtimme tidigare, det uppskattas alltid när man börjar bli trött på att plocka och glida runt med trucken. Fick ett ryck när jag kom hem och gjorde lite styrkeövningar på golvet... Så, kvällens hemmaträningssaldo ser ut som följande:

– 4 (2+1+1) minuter plankan
– 30 sek sidoplankan på vardera sida
– 2,5 minuter jägarvila
– 50 situps

Nu borde jag väl ändå få äta lite chips innan jag kryper ner under täcket?

Just det, förresten... Är rädd att det inte blir någon löpare av mig, för efter lördagens jogg/pw med Linn så hade jag ruskigt ont i benhinnorna... Antagligen beror det väl på fel skor, eller helt enkelt det faktum att jag inte är van att springa särskilt långt och mycket, så jag ska försöka springa några gånger till innan jag ger upp. Någon som har liknande problem? Finns det något bra sätt att lindra påfrestningen av benhinnan?

4 kommentarer:

 1. SVAR:
  Jo visst är det så. Jag har bara svårt att avgöra HUR mycke jag kan kräva, vill ju hålla arbetet roligt, så att veta när han försöker komma undan och när det faktiskt är mycket svårt för honom har jag ännu svårt att avgöra, men fick mycke hjälp av Lena senast så vet lite mera nu i alla fall, så hoppeligen får han bättre med muskler i halsen, magen o ryggen o framför allt rätta muskler till bakdelen så vi får i skick galoppen och bärigheten. :)

  Tack!! Alltid lika roligt när du kommenterar!

  SvaraRadera
 2. Massage med tvärgående rörelser samt omväxlande kyla/värme behandling, börja lugnt med löpningen och se om det går. Testa att löpa med mellanfotsteknik eller framfotsteknik.

  SvaraRadera
 3. Tack Hanna för dina tips! Uppskattas!

  SvaraRadera
 4. Mina benhinnor hatar mig. Jag kan gå hur långt och mycket och fort som helst, men så fort jag tar mer än fem löpsteg så får jag ont och sen sitter smärtan i i typ två dagar. Så inga tips från mitt håll, bara igenkänning! Jag tänker dock fortsätta testa om det går lite då och då, kanske en dag så susar jag omkring! :) Kram på dig!

  SvaraRadera