söndag 3 juni 2012

Lördagens långritt

Vill dela med mig av lite bilder från min och Linns två timmar långa ridtur som vi tog igår eftermiddag. Så mycket roligt man hinner se och göra på två timmar! Vi red genom en sån där idyllisk och lantlig miljö som jag tycker så mycket om, hästarna var fina, och vägarna mjuka och fräscha efter regnet. Mera såna turer önskas!

Senare på kvällen blev det tacos, powerwalk och filmmys. Med andra ord: en riktigt bra lördag. Idag har vi hängt i Helsingborg på Väla shoppingcenter och shoppat partykläder till Linn inför fredagens pilotfest! Ser sjukt mycket fram emot den festen och sällskapet där, och jag är ganska säker på att jag inte kommer bli besviken...


5 kommentarer:

 1. Åååh, mys!

  Gulle dig! Och ang MH-ridbyxorna så är de lite knepiga ja ;)
  Tycker att de är skitsnygga på om jag står still, haha! Men så fort jag ska röra mig blir jag galen på att helskoningen är så stel (det här med helskodda ridbyxor är fortfarande nytt för mig, o de andra jag har är det stretchig skoning på)..!
  De får nog bli RIDbyxor, inga gå-omkring-i-byxor ;)

  SvaraRadera
 2. Hej! Varsegod! Då måste du ju va med på min utmaning som startar nu imorgon! Det var deadline nu 21.00 men då får gärna vara med ändå om du vill :)
  http://vicksen.blogg.se/2012/may/utmaningsdags.html?_tmp=c68f59c804063ce5de17a9b3906f01cf02197743

  SvaraRadera
 3. Underbart det ser ut! Är det i Sallerup? Nya nordisen är mycket riden så kanske gör dig sällskap snart :)

  SvaraRadera
 4. Hej Magdalena! Näe, det där är i Ljungbyhed i norra Skåne, men Sallerup är också fint ;) du får jättegärna joina mig nån gång, vore skitskoj!! Rider ju förbi Eko-stallet nästan varje gång jag är ute, så bara att haka på med kallblodet nån dag! :D

  SvaraRadera
 5. Ser mysigt ut! :D Har ni mycket ridvägar?

  SvaraRadera