tisdag 12 juni 2012

My dwarf banana plant

Tillåt mig att få presentera - Banarne, min fina lilla bananplanta! Jag köpte den för ett par månader sedan, och tro det eller ej, men till skillnad från mina tidigare växter har denna faktiskt vuxit till sig och verkar må prima där den står i fönstret! Vem vet, om den överlever i några år till kanske den börjar producera minibananer så småningom? Spännande.

Annars då? Tja, fick sluta en timme tidigare från jobbet igår, thanks to fotbolls-EM och Sveriges match mot Ukraina (som slutade med förlust) som gubbarna på lagret absolut skulle se. Inte mig emot. Nu har jag käkat frukost och ska nog gå ut och njuta av solen en stund innan jag åter beger mig mot Arlöv och jobbet. Måste ju försöka bli lite vackert solbränd de få stunder jag har tid med det denna sommar. Tjingeling!

2 kommentarer:

 1. Ja det är riktigt häftigt att de är så lika! Jag fick ju se Lucky i fredags och de är verkligen lika live med! Hoppas han kommer igång snart så att vi kommer på samma tävling, då ska vi lätt ta en bild :)

  Hoppas vi ses snart igen Malin!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men, blir inte bananplantor JÄTTEstora? Hehe, du kommer få värsta minidjungeln inne hos dig =P

  S: Det är precis som om "aaaand"-delen lär hästarna att ta halvhalter, så vet de att det är något på gång liksom. Jag tycker inte vi har något sådant i Svenskan?
  Både Nelly o Bella gör halvhalter direkt jag säger "aaaand...", skitsmart ju!

  SvaraRadera