tisdag 5 juni 2012

Grillmat á la ICA

En trevlig jobbdag är slut! 13:15 till 21:30 blev det idag. Vid klockan 17 fick vi order om att ta matpaus, för ute på gården brann kolen i grillarna och det dukades fram för hamburgare och korv med bröd. Snällt av ICA att bjuda på grillfest! Så då får jag spara matlådan jag tog med till imorgon. Fint.

Resten av dagen rullade på i lagom takt, utan desto mera strul... förutom att batteriet i min truck tog slut och den stannade stup i kvarten. Fick ett par komplimanger idag, en om att jag var stark (för att jag lyfte x antal tunga lådor samtidigt) och den andra om att jag hade vackert hår. Kul! Det är roligt att jobba med alla trevliga grabbar där ute på lagret, höhö. Fotade även mig själv i spegeln i omklädningsrummet, så att ni skulle få se mitt långa (slitna) hår och min supersköna ICA-fleece som jag jobbar i.


Förresten, jag har antagit Erikas utmaning om jägarvila, och har därför tränat lite på det idag. På morgonen satt jag i jägarvila i tre minuter, längst hittills! Tänkte försöka bättra på det nu ikväll efter jobb, men orkade inte mer än samma tre minuter denna gång heller... Ska dock försöka ge mig fan på att klara av fyra minuter innan fredag. Det SKA gå.

1 kommentar: