måndag 25 juni 2012

Sommartider hej hej

Nu när jag ändå bara är hemma så kan jag ju passa på att be om ursäkt för den långa bloggtorkan som uppstod här inne. Inte helt okej, jag vet! Men saken är den att jag helt enkelt inte har tid. Nu i juni har jag ju jobbat från eftermiddag till sen kväll, och de få timmarna av fritid jag har där emellan tillbringas mest i stallet. De lediga dagarna likaså, eller så är jag iväg någonstans i Skåne. Jag sitter väldigt sällan bara still nuförtiden! Nästa vecka är det juli, och då jobbar jag från 06:00 till eftermiddag, så då kanske jag har liiite mera tid och lust att blogga... Det håller vi tummarna för.

Tills vi hörs igen: hoppas ni alla har en härlig sommar och gör massa roliga grejer som man bör göra denna tid på året! Njut!

Har man en ledig dag, som jag hade i lördags, kan man t.ex. åka till Åhus och äta glass! Melon och brownie i strut, mums.

3 kommentarer:

  1. Egentligen är inte en bloggpaus av en eller annan anledning något att be om ursäkt för. Man bloggar när man har tid och lust, det skall ju inte vara något måste.

    Min tidigare kommentar kom sig av att du normalt har tätare inlägg och vid en längre paus funderar man på om det hänt nåt tråkigt, sjukdom eller så. Som tur är har du jobbat och haft kul och då kan visst bloggandet vänta lite. :-)

    SvaraRadera
  2. Det var minsann en ordentlig glassportion. :)

    SvaraRadera