lördag 23 juni 2012

Midsommar i Åhus

Jag lovade tjejerna ett blogginlägg med lite bilder innan jag går och lägger mig (ska upp vid 05:30 och dra till jobb, pust), so here it comes! Midsommarfirandet 2012!

Linn och jag åkte upp med pågatåget till Kristianstad igår eftermiddag, där Camilla kom och plockade upp oss och så åkte vi hem till hennes familjs fina hästgård i Åhus. Supergod mat och dricka bjöds vi på där, och hade det roligt mellan varven när vi skvallrade och sminkade oss för att sedan dra vidare på en hemmafest några kilometer bort. Lekte lite med kameran, en gammal traktor och det grymma kvällsljuset innan vi cyklade iväg i full fart och med full volym! Träffade trevliga människor och hade en riktigt fin kväll.
Tidigt på morgonen, precis innan morgonsolen steg upp, fick familjen Gustavsson tillökning på gården i form av en välskapt och stilig liten hingst! Än en gång ploppar det ut nya djurbebisar när jag kommer på besök och det är ju hur mysigt som helst!!? Sockersöt var han, den lille vinglige krabaten.
Innan Linn och jag tog tåget hemåt igen idag så köpte vi glass i Åhus och gick en runda längs hamnen.

En bättre midsommar än denna kunde jag nog inte ha önskat mig. Tusen tack för en fantastiskt trevlig kväll, tjejer! Ni är awesome!

Nu är detta bara en bråkdel av alla bilder som togs, men fler får ni en annan gång.

4 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder Malin! :) Tack för helgen! Det var såå kul att ni ville komma!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilken midsommar du firat! Plus alla annorlunda midsommarbilder du knäppt. Jag trodde ett tag att det hänt nåt när inläggen dröjde. 12 - 23 juni.

  SvaraRadera
 3. Tack till DIG, Camilla! :*

  PJ, ja den var minsann inte så illa! ;) Hehe jo, ber om ursäkt, har varit väldigt seg på bloggfronten... Mycket att göra och sena jobbkvällar! Blir förhoppningsvis ändring på det i juli!

  SvaraRadera
 4. Mycket trevlig kväll, fina bilder med!!

  SvaraRadera