söndag 10 juni 2012

Härliga och hästiga sommardagar i Södra Sallerup

Med tanke på hur dåligt jag bloggat den senaste veckan, så får ni här ett bonus-inlägg med massa bilder från mitten/slutet av maj, när jag hade hand om stallet och gården i några dagar!

Första kvällen, på lördag, kom fina Sara ut och höll mig sällskap. Då red jag Bläddebus som var duktig. Senare njöt vi av god mat i kvällssolen och busade med Casper och pinnen. Riktigt fin kväll, vill jag lova er!På söndagsmorgonen slängde jag upp Sara på stora Ricardo (tack för lånet av häst, Ylva!) och hoppade själv upp på BP igen, och så red vi ut på en supermysig runda i "gröna dalen". Härlig start på dagen. Fortsatte med en skogspromenad och hittade en kopparorm på vägen.


I övrigt var det bara jag själv, Marika, de andra stalltjejerna, ett par engelsmän, massa fina hästar och solsken och värme alla dagar. Mysigt att stiga upp och dra på sig shortsen vid 6-7 och mötas av en bunt hungriga hästar i stallet, som alla är glada att se dig. Mycket jobb med stallet, såklart, men vad gör väl det när man mår så bra som jag gjorde då?

Sedan kom Ylva, Daniel och Theodor hem igen på onsdagen, så då var det slut på lantlivet för denna gång.

2 kommentarer:

  1. underbara bilder som vanligt!

    SvaraRadera
  2. Va härligt det er ut (förutom ormen!!!)

    SV: Jonå Matti är ju super. Men tror han tyckte det var lite för låga hinder för han var inte lika taggad som han brukat ;)

    jo jag vet nog allt det där, men eftersom jag varit så hopprädd i många år så tänkter jag tyvärr inte på det i stunden när jag hoppar utan försöker bara komma ihåg at styra mot indre o följa med i hoppet. Vi rev så mycket tror jag för att jag höll tillbaka så mycket när jag försökte få in ett extra galoppsprång, men de kan bara bli bättre härifrån. :)

    SvaraRadera