tisdag 6 april 2010

Remember me

Jag och Sia åkte in till Arklow ikväll och gick på bio. Remember me blev det. Jag grät som ett litet barn! Det är länge sedan en film har berört mig så mycket...
Att Robert Pattinson sedan är ruskigt snygg i filmen behöver jag väl knappast ens skriva?

1 kommentar:

 1. Åh, alltså det är ju precis drömmen! Vad som håller mig tillbaka är att komma till en gård där jag får jobba stenhårt med kass lön & ingen chans att "upptäcka" Irland, dvs krogliv och städer. Du verkar verkligen ha fått en
  toppenfamilj då jag ser att du både besöker olika (helt otroliga bilder du tar för övrigt) platser, shoppar och festar till det.
  Hur visste du av alla gårdarna som finns på tex yardandgroom att det var just den du ville till? Vad skrev du till respektive, bör man ha egna förväntningar liksom? :) Jag vet inte alls hur jag ska gå tillväga, mer än det endast krävs ett bankkonto och PPS-nummer för att få bo där.
  Nej, jag har aldrig varit där men har sedan länge velat åka till detta fantastiskt vackra land. Och så älskar jag accenten såklart ;D Behöver även komma ifrån Sverige och utforska mig själv och någonting nytt.

  Tack så mycket för att du svarar förresten! :)

  SvaraRadera