fredag 20 januari 2012

Dagens livsnödvändiga inköp @ Ullared

Någon som vill se vad jag köpte på Gekås Ullared idag då? Är riktigt nöjd med mina köp! Dumpade dock av hästprylarna i stallet innan jag kom hem, så dem får ni se en annan dag (schabrak, grimma, borste, benreflexer, 3 x pälsglans).

Ett par jättefina stjärnörhängen slank ner i vagnen, och fick senare sällskap av en superdupermysig fleecepläd med brittiska flaggan på (hade det funnits irländska hade jag självklart valt den, men man kan inte få allt, haha). Den grårandiga fleecejackan är också ett Ullared-fynd.

Ett av målen med dagens shoppingresa var ett par nya helskodda ridbyxor, och dessa fina från Mountain Horse blev mitt val! Dyraste föremålet på kvittot, à 299 kr. Ridstrumpor i dubbelpack fick också bli mina.

Kunde heller inte låta bli att köpa en samlingsskiva med Mikael Wiehe's låtar... Fattade nämligen tycke för mannen efter hans medverkan i tv-programmet "Så Mycket Bättre".

Allt detta under kategorin "personlig hygien". Nu har jag tandborstar, deo, tvål, parfym m.m. för ett bra tag framöver! Så, vad tycks? Jag är iaf nöjd!

5 kommentarer:

 1. Ridstrumporna var härliga.. Kanske för att jag fattat tycke för det pippimönstrade. :)

  SvaraRadera
 2. Hehe jaa! Nu kan jag va Pippi ifall de blir maskerad oxå ;)

  SvaraRadera
 3. Vilka fynd! Fleecepläden var ju bara för snygg. :D

  SvaraRadera
 4. Tnx :D visst e den! och uuurskön <3

  SvaraRadera
 5. Guud vilken fin filt kan man köpa den någon annan stans också ? :D

  SvaraRadera