torsdag 8 augusti 2013

Happy days

Puh, nu är jag äntligen hemma i min lilla studentlya igen efter att ha varit ute på vift i över ett dygn. Igår förmiddags tog jag och jobbkompisen Malin först en promenad i värmen, klättrade i träd, gick balansgång på stockar, och pratade. Väldigt trevligt. Därefter skyndade jag mig vidare och tog tåget till Kristianstad för att hälsa på Camilla, Eva och Björn hemma hos dem på deras fina ridskola och gård, Älleköpinge RF. Att de sedan dessutom har två föl och sex kattungar hemma hos sig för tillfället var ju bara ett stort plus... Djurbebisar, iiiih!

Vi hann med mycket igår. Först åt vi lite middag, och sedan tittade jag på när min duktiga vän höll lite ridlektion för tre ungar. Och så hälsade jag på fölen. Eftersom det var så förbaskat varmt så blev det ett spontanbesök ner till havet, Yngsjö havsbad, och där var det minsann rejäla vågor! Otroligt varmt och skönt och roligt i vattnet. Ville helst inte gå upp. Avslutningsvis red Camilla sin fina hoppehäst Banditos på ängen, och så hälsade vi på de fem birma-kattungarna och ragdoll-kattungen. Så söta så jag får hål i tänderna! Självklart har jag fotograferat allt och alla under dagen som gått. Innan vi sen gick och la oss så mumsade vi på lite vindruvor och brie. Mycket fin dag.

Idag var det tidig väckning och frukost på Älleköpinge, och så var det dags för Camilla att hålla i ponnyskolan! Åtta gulliga kids från tre till tio år som skumpade runt på snälla ponnisar i skogen, det var en väldigt underhållande syn, minsann. Efter det hann vi inte med så mycket mer, för jag var tvungen att ta tåget till jobbet. Och tack vare att en fågel flugit in i något ställverk och orsakat stort strömavbrott mellan Eslöv och Lund, så blev jag en halvtimme sen till jobbet. Igen. Tack för det, fågeln och Skånetrafiken! Jaja, så kan det gå ibland. De sex timmarna jag jobbade gick iallafall väldigt snabbt, och än en gång kan jag konstatera att mina kollegor är otroligt härliga människor.

En liiiten förhandstitt på några av bilderna får ni, men det blev så många bra den här gången så får nog dela upp dem lite sedan. Så, fler kommer när jag orkat redigera... Dags att sova nu, nighty night!

4 kommentarer: