tisdag 13 augusti 2013

Toppenhelg i toppensällskap

Visserligen är det redan tisdag, men jag har ju bilder från i söndags att bjuda på... bättre sent än aldrig, eller hur?

I lördags festade jag och favorittjejerna (Linn, Camilla & Emma) till det i Malmö. Förfest och därefter utgång på Etage. Mycket trevligt, om än kanske lite för mycket vin... men ändå, en fin sista utekväll med töserna. Sista? Jo, tänk, det var sista gången. Camilla åker till Tyskland och jobbar i tre månader från och med denna vecka, jag flyttar till NZ, och Linn och Emma blir kvar i Malmö med studier och jobb. Underbara Camilla kommer jag inte träffa igen på närmare ett år... Hemska tanke. Tur är väl iallafall att jag ändå vet att jag kommer träffa henne igen. Linn hinner jag ännu träffa ett par gånger innan jag åker, och förhoppningsvis Emma med. Kommer att sakna dem sedan.

Anyway! Efter pizzalunch och kramkalas och lite tårar på söndag, så hoppade jag och sötnosarna Linn & Hans på bussen ut till Jägersro, för att gå på "galoppfest"! Land Rover Svenskt Derby var det som gällde, och Linn hade ordnat med gratis inträde och ett glas bubbel dagen till ära. De är verkligen så sjukt snygga och muskulösa, de där fullbloden. Häftigt också att veta att Bläddeprinsen, hästen jag ridit i snart 3 år, för många år sedan också var med och kämpade i täten på just den där banan... Faktum är att det var första gången jag kollade på galopp på riktigt, och coolt var det när de dundrade förbi! Tidigare har jag sett steeplechase i Irland, och det är ju häftigt det med.

Jag hade med mig systemkameran, så det blev några bilder på sällskapet, galopphästarna, och så slutligen även på en sjukt fin Range Rover som gasade rundor på banan mellan löpen. En sån bil vill jag ha nån gång i framtiden. Mums.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som att ni hade en riktigt bra plats där :) snygga pics!

    SvaraRadera