söndag 25 augusti 2013

Sista dagen på ICA

Jag fastnade i nya Google Maps en bra stund idag... Insåg att det dyker upp bilder från området man tittar på, så nu har jag kollat in lite delar av nordön, och då framför allt området runt Waipukurau där jag kommer att bo. Wow, vad vackert det är! Jag har inga som helst tvivel på att jag kommer att trivas där. Jag har, helt fräckt, printscreenat och snott bilder från Google för att kunna visa er några av de fantastiska vyerna, så all creds till vem det än är som har tagit fotona!

Tänk, om tre veckor är jag på väg ner till Helsingfors för att sätta mig på det första av många flyg som ska ta mig till Nya Zeeland. Häftigt! Jag blir nästan lite avundsjuk på mig själv. Vet inte om jag fattat än att jag faktiskt ska åka.

 Nu är det dags att bege mig till ICA's färskvarulager i Arlöv en allra sista gång. Sista arbetsdagen! Hela sexton månader har jag jobbat där nu, och det har verkligen gett klirr i kassan. Gick ut och drack lite vin/öl/cider med några av mina härliga kollegor igår kväll, och det slutade med att vi sjöng karaoke på Ice Bar! Haha! Mycket trevligt och roligt.

Imorgon är det dags att börja packa ihop allt jag har och äger i dessa tjugo kvadratmetrar. Sälja det som säljas går, slänga en del, ge bort något, och packa ihop resten i väskor, lådor och påsar. På fredag kommer mina föräldrar ner med bil från Vasa och då har jag tänkt att allt ska vara klart, för på lördag blir det till att kolla på terränghoppningen i fälttävlans-EM och på söndag morgon kör vi norrut igen. Om exakt en vecka är jag alltså inte kvar i Malmö längre. Crazy.

1 kommentar:

  1. Wow, det ser verkligen ut som ett ställe med mäktiga vyer! :D

    SvaraRadera