fredag 16 augusti 2013

Utflykt till Simrishamn

För att passa på att utnyttja Skånetrafikens sommarkort innan det igår slutade gälla så hoppade jag och Sara i onsdags på ett pågatåg till Simrishamn på östkusten och efter 1,5h var vi framme!

Vädret var kanske inte på vår sida denna dag (faktum är att värmeböljan som hållit i sig i en månad verkar vara slut nu), men vad gör det? Havet, fina små gator och byggnader, trevligt sällskap och smarrig fika kan inte bli fel. Jag hade heller aldrig besökt Simrishamn förut, så det var en trevlig upplevelse. Mysig liten sommarstad!
Efter några timmar där tog vi bussen till Lund (ytterligare 1,5h on the road) där vi sedan skildes åt och jag drog vidare till Linn i Ljungbyhed. Filmmys (The Great Gatsby), falafel i tortillabröd, pajbak och massa snack om livet.
Igår morse tog vi sedan en mysig ridtur i skogen, kelade lite med kattungarna och fortsatte sedan med mera filmmys (42). Rekommenderar båda filmerna starkt! På eftermiddagen åkte jag hem till Malmö igen och red ut på bästa Bläddeprinsen och njöt av tillvaron. Ett par väldigt trevliga dagar har det varit!

Det blev lite bilder från Simrishamn också:

2 kommentarer:

  1. Du är så otroligt bra, tack att skype finns när du är borta! Annars hade det icke gått. <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa! Då ska vi bara se till att hitta nån bra tid på dygnet när vi båda har tid att skypea också, men det löser sig. Saknar dig redan <3

      Radera