måndag 26 augusti 2013

Ny äppelkompis + Urbanears

Nu har jag fått tillökning i min kära Apple-familj igen! Det blev en MacBook Pro denna gång, fast en begagnad i toppskick för halva nypriset (årsmodell 2011). Jag är nöjd! Och ja, jag vet, det är mindre än ett år sedan jag köpte min älskade iMac, men det förstår ni väl att jag inte kan släpa med den till andra sidan jorden? Och min gamla MacBook, som köptes i december 2007, har sett bättre dagar... Så denna blir perfekt att ha med på min lilla flytt down under. Detta är alltså mitt allra första blogginlägg (och Photobooth-bild) från "nya" datorn!


Dessutom har jag, som kan ses på bilden ovan, handlat nya hörlurar idag också – ett par Urbanears Tomato! Har velat ha såna jättelänge, och även här tänker jag praktiskt inför min kommande resa. För jag ska ju faktiskt sitta över ett dygn på flygplan och då behöver jag bra musik och bra ljud i öronen... Mycket nödvändigt köp, med andra ord.

Idag har jag sålt mitt badrumsskåp och min micro, samt slängt en del grejer. Imorgon fortsätter packandet!

2 kommentarer:

  1. det brukar finnas helt tillräckligt med underhållning på de långa flygen ;) själv har jag alltid haft egen tv med egna hörlurar i alla fall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underhållning tvivlar jag inte på att det finns, men vill ju ha min egen musik och garanterat bra ljud ;D för är trött på mina in-ear-lurar, så obekväma! :S

      Radera