söndag 24 oktober 2010

You have no idea what it is like

Jag vet, jag har uppdaterat dåligt (eller inte alls, för att vara korrekt) det senaste dygnet. Det beror på att jag tillbringade hela min dag på Flyinge igår, och limmades fast i soffan med ett par filmer på kvällen när jag kom hem. Nu är min hästlängtan ännu värre och idag vaknade jag på fel sida, med lite pengar på kontot (kom igen, Kela/FPA, hur svårt kan det vara?) och ett ruskigt dåligt humör. Sedan fick jag en hemskt nedvärderande kommentar gällande min hobby, baserad på okunskap och rädsla, som gjorde mig om möjligt ännu surare. Prata alltså inte med mig idag, för jag kanske fräser till ordentligt och säger saker jag inte vill säga. Over and out.

4 kommentarer:

 1. what? nån som snackat skit om hästar eller vad för annan hobby?

  SvaraRadera
 2. Mm, en kille som tyckte att ridning var lika manligt som konstskrinnskoåkning, "alltså för fjollor". Jag blir suuuuuur! Det GÅR inte att jämföra skrinnskoåkning med ridsport! Och vad är det för fjolligt och omanligt med att få ett djur på 500 kg att vilja vara en till lags? Jag är INTE rätt person att diskutera sånthär med idag... Fjolligt om något är väl att springa som en galning efter en läderboll...

  SvaraRadera
 3. Och detta alltså för att jag råkade nämna att män i ridbyxor och ridstövlar är sexigt som fan. ;)

  SvaraRadera
 4. ha! vilken tönt. jaja. det är manligt att våga göra sånt som av samhället anser "tillhöra" det andra könet. Folk borde lära sig att våga vara sig själva..

  SvaraRadera