måndag 28 februari 2011

Favoritmaträtt i repris

Kvinnan från Aktia ringde, som utlovat, snart upp igen, och berättade att mitt bankkort blivit spärrat av säkerhetsorsaker (det hade tydligen funnits risk för åtkomst av mina uppgifter). Att öppna upp det igen kommer alltså icke på tal, men däremot ska ett nytt kort skickas åt mig. Det kortet lär jag dock inte få förrän någon gång i nästa vecka. Kul! Vilken tur att jag har snälla vänner som vill låna mig lite pengar tills dess, med en kexchoklad som ränta.

Eftersom det på grund av pengabrist ekar tomt i kylskåpet, fick jag använda mig av det som fanns tillgängligt, därför blev det således en favorit i repris vad gäller dagens lunch: baconlindad kyckling med getost-fyllning och stekta morötter, tomater och zucchini. Gott och enkelt.

Nu ska jag dra på mig ett par jeans och ta bussen in till stan och besöka Nordea, för att kolla upp om de kan tänka sig att skapa mig ett svenskt bankkonto och skänka ett bankkort. För som ni redan kanske listat ut behöver jag ett sådant så snabbt som möjligt! Sedan ska jag hem och fortsätta plugga. Ciao!

2 kommentarer: