söndag 27 februari 2011

Hästmys med Linn i Ljungbyhed

Igår eftermiddag hoppade jag på tåget upp till norra Skåne, för att hälsa på min kära vän Linn som bor i Ljungbyhed. Hela kvällen satt vi och käkade massa godis och kollade på online-sändningarna från Göteborg Horse Show, innan vi före tolvslaget bestämde oss för att det var dags för lite sömn.

Idag blev minst lika trevlig som gårdagen! Efter frukosten sadlade vi hennes två fina pållar (som idag var väldigt pigga och glada), Fendi och Lucky, och red ut på en skogsrunda. Såhär såg vi ut då;

När vi ridit klart fick Linn bråttom in, för att heja på sitt fosterland Norge i skid-VM. Och Norge vann! Petter Northug tog guldet i tremilalöpet! Då blev hon glad. (Hur mitt eget fosterland presterade ska vi inte ens tala om.)

Som avslutning på ett par mycket trevliga dagar fick vi skjuts av Linn's bror ut till Herrevadskloster, där Linn sedan red ytterligare en häst, vid namn Fellow. Jag hann kolla på i ungefär en halvtimme, innan jag traskade ut till vägen och hoppade på bussen. TACK LINN, för denna helg! Ses i nästa igen, hoppas jag!

Nu är jag tillbaka i Malmö igen och ska ta mig en dusch. Det blir nog till att gå och lägga mig tidigt ikväll, tror jag, för jag behöver all energi imorgon när jag ska försöka reda ut vad som hänt med mitt icke-fungerande Visa Electron-kort, samt pluggapluggaplugga i massor. Goodnight folks!

3 kommentarer:

  1. Du är en underbar vän, bäst!!!

    SvaraRadera
  2. Och inte en droppe snö, vad jag kan se. Jag blir lite avis. Här uppe har vi snö jämmt med mössan. :( Nästan.

    SvaraRadera