lördag 12 februari 2011

Tick tack tick tack it goes

En fråga till er, mina kära läsare; hur många klockor äger ni?
Jag blev idag lycklig ägare till ännu en klocka (den svarta till höger av märket Axcent) och äger numera tre stycken. Vilken av dem är finast, tycker ni? Förut använde jag aldrig klockor, men nu för tiden känner jag mig naken om jag går ut i sociala sammanhang utan en klocka på vänsterarmen. Klockan är en för mig mycket kär accessoar!

7 kommentarer:

 1. Kan komma på fyra på raken. Har säkert fler. Klockor är kul, liksom annat bjäfs. (
  jag gillar bjäfs :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har en klocka, behöver ingen fler..däremot sku ja behöv ett nytt armband, eftersom de e vitt, eller ska vi säg, de VAR vitt en gång i tiden. Din nya accent e finast, jag å har en accent;) dock int samma modell.

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag kommer från en urmakarsläkt äger jag, och har ägt en hel del klockor. Gått med en accent länge, bytte remmen från vit till brun i nåt skede. Skulle vilja att guld- och silverklockorna skulle komma tillbaka, de är snygga festaccessoarer.

  SvaraRadera
 4. Jag äger fyra klockor, den senaste köpte jag på flyget påväg till Cypern. Det är också min favorit, med stor urtavla.. De andra tre är födelsedagspresenter och en mycket värdelös, men ack så fin klocka köpt av nån lurendrejare i Puerto Rico.

  SvaraRadera
 5. Håller absolut med om att de är snygga festaccessoarer! Dessutom är det ju hemskt praktiskt att ha en klocka på armen så man vet när det är dags att gå hem ;)

  Meeera klockor åt folket!

  SvaraRadera
 6. åh Malin jag dregglar!! Sjukt snygg den högra klockan är! I'll see you tomorrow :) /Pernie

  SvaraRadera