onsdag 16 februari 2011

Iskall vind i Skåne idag

I ett försök att tina upp min frusna kropp drack jag en kopp kamomillté. Det gick väl sådär. Mina lår kliar något extremt mycket (på grund av kölden, gissar jag) och jag luktar häst, så nu ska jag ta en lång, varm och skön dusch. Red ut en runda med Ylva och hästarna i den isande vinden. Det är tur i oturen att pållen "min" är ett explosivt energipaket, för då blir jag ju tvungen att sitta och kämpa med att få honom lugn och snäll och glömmer således bort kylan och blir nästan svettig istället.

Nu ropar duschen på mig, så jag ska inte göra den besviken. C ya l8r!

3 kommentarer:

 1. se upp så du int får köldutslag! :/ röda prickar som sir ut som insektbett å kliar..

  SvaraRadera
 2. ah, östkusten - najs!
  Jag har varit här nu sedan September, och planerar att åka hem i slutet av Juni. Hade nog egentligen velat stanna längre, men jag har bara tagit ett års uppehåll från mina universitetsstudier, så jag måste tillbaka och avsluta dem.
  DOCK måste jag hitta två hästar att ta med mig hem först, för jag kan inte läsa i det tempot som mitt program kräver om jag inte får åka till stallet i 3h på eftermiddagarna! Riskerar att plugga ihjäl mig då ;P
  Planen är att hitta en riktigt bra häst som kan bli min framtida tävlingskompanjon, och att rädda en stackare undan finanskrisen, ta med den hem till Sverige och så småningom sälja den.

  Vad vill du göra när du åker tillbaka? Vad vill du jobba med 'när du blir stor' så att säga? Får du någon examen i det du läser nu?

  Kul att hitta någon som gjort ungefär det jag gör!

  SvaraRadera
 3. Jag vet hur det känns att ha lämnat sitt hjärta i ett annat land. Jag hoppas dock att Sverige inte gör dig allt för besviken. Malmö är en vacker stad så om bara Kung Bore vill släppa sitt järngrepp om landet så skall det nog bli bra ska du se!

  Kram

  PS! Ang. bakning; övning ger färdighet!

  SvaraRadera