lördag 12 mars 2011

Melodifestivalen?

Jag har inga speciella åsikter, för jag har inte kollat på det mer än de fem sista minuterna när vinnaren korades. Eric Saade. Innan ikväll hade jag ingen aning om hur killen såg ut och jag hade aldrig hört låten heller. (Linda Bentzing's låt har jag dock hört på radio!) Så vad tycker jag då?
Weeell... Söt är han ju, och dansar bra, så om inte för annat så kanske han får Europas röster för sitt utseende och sina moves.

Jag ser fram emot själva Eurovision Song Contest i maj! Då ska jag rösta på Finlands bidrag, som för en gångs skull inte suger ***!

4 kommentarer:

 1. Hej du! Kursen jag läser är 15 hp på halvfart, men det är ändå ganska mycket jobb! Varje vecka har vi några övningar vi ska göra och lämna in, plus några texter som ska läsa och kommenteras på. Sedan så är det också 3 stora moment under kursens gång, så kallade workshops, som kräver en hel del arbete. Den första workshoppen var att skriva en memoar, den andra en short story, och nästa har att göra med poesi tror jag. Så nej vi skriver inte fritt inom kursen.... men ganska fritt inom visa ramar. Sedan så är mycket av kursen uppbygt runt att man kommenterar och analyserar varandras arbeten också. :) Riktigt givande och lärorikt, väldigt bra lärare (Darius). :)

  SvaraRadera
 2. Dannys låt va bättreeeee :D

  SvaraRadera
 3. Ja ha int ens hört Dannys låt... tror ja...

  SvaraRadera
 4. SV de kostar runt 3000 kr nu vet jag inte var du bor men de finns tex på Melrose i Kungsbacka och ibland på Fiorucci I göteborg

  SvaraRadera