onsdag 30 mars 2011

Smurfs, broccoli and a black cat

Idag påbörjades vårterminens två sista kurser: Introduction to English Grammar (tråkigt, jobbigt och rätt svårt) och Phonetics (ganska roligt och intressant, men svårt). Jeej! Det är helt otroligt att jag snart är klar med en tredjedel av programmet, och precis som min kära klasskamrat Emma skriver på sin blogg så är det faktum att det fortfarande är roligt och intressant att gå till skolan något stort och bör firas. Vi tar värsta bästa festen när vi skrivit den sista tentan då, eller hur?

Efter två föreläsningar i skolan så skyndade jag mig vidare ut till stallet, och red ett dressyrpass på ängen i kvällssolen med Ylvas hökblick på mig och Bläddeprinsen. Alltför ofta fick hon påpeka mina misstag och försöka korrigera mina händer och tygelkontakt, samt hästens bakbensaktivitet. Tungt, men lärorikt! Jag var nog svettigare än hästen när vi slutligen red tillbaka, misstänker jag, men ganska nöjd är jag ändå. Kvällsfodrade, sopade, putsade och åkte hem.

Bra dag!

Och rubriken på detta blogginlägg då? Eh, ja alltså, ni som var på föreläsningen vet ju vad jag menar, och ni andra... Det är inget viktigt. Bara vår lärare som har bra fantasi, men inte jag.

2 kommentarer:

  1. Black cat, var det inte purple dog också?

    SvaraRadera
  2. Jo det var det ju! Alltså jösses, var får han såna dumma exempel från? :DD

    SvaraRadera