tisdag 15 mars 2011

Vårkänslor till tusen

Idag har jag rejält med vårkänslor, ska ni veta! Solen skiner och när man inte står i den iskalla blåsten så är det riktigt varmt och skönt. Ulrika och jag gick till skolan och fick våra frågeformulär ifyllda av random människor, så nu är det klart och statistik och grafer ska sammanställas. En hypotes bör jag också fundera på och så har jag lite som mål att skriva en introduktion idag också.

När vi var klara med det gick vi hemåt igen, men stannade till på ett litet fik på någon sidogata och åt en bulle och drack kaffe, för en billig peng. Sedan shoppade Ullis en tröja och jacka och sedan skildes vi åt.

Nu är jag hemma och ska försöka få något vettigt gjort, innan jag ger upp för dagen och ägnar kvällen åt det som jag alltid gör: ingenting. Men, imorgon är en ny dag och då blir jag tvungen att sitta med plugg från morgon till kväll! Efter seminariet på torsdag kan jag sedan pusta ut litegrann igen, för att sedan ta tag i skiten och få dessa två kurser klara och godkända. Yes. Det är mitt mål.

Situationen i Japan förresten... fy h-lvete, vad illa jag mår när jag ser bilder och videon på syndafloden och allt kaos den orsakat. Jag tänker på dem.

1 kommentar:

  1. Visst har man vårkänslor som in i bänken. Helt underbart är det.

    Japan, fy vad hemskt det är.

    Kram

    SvaraRadera