måndag 5 januari 2009

Far, jag kan inte få upp min kokosnöt

Jag som inte brukar vara så överdrivet förtjust i doften av kokos, kunde bara inte motstå att köpa flytande tvål innehållande just kokosmjölk (se bilden, dock lite annan design på min trots samma märke)! Trots att priset var bra mycket högre än lågpriskedjornas (kan ju ta Rainbow som exempel) så var det denna som fick krypa ner i min varukorg. Fastnade direkt för den lite lyxiga doften, så nu jäklar ska här tvättas händer ofta! Desutom innehöll den en massa vitaminer!
Annat jag fick med mig hem efter mitt Prisma-besök var bl.a. ananas, mango, hallonlimsa, feta-ost och apelsinuice. Och en pälsmus till Bo-Göran vilket var väldigt uppskattat. Tror den har fått sig en rejäl omgång redan.

Jag har jätteont i min vänsterfot nu, efter att ha trillat omkull på hal is då jag hoppade över ett dike med hästen. I början kändes det inte så mycket, men nu, några timmar efteråt, blir det bara värre och värre. Aj.
Efter att ha varit i stallet for jag hem till föräldrarna och åt mat. Jag hade suktat efter ugnspotatis halva dagen i jobbet idag, och gissa vad mor hade kockat ihop om inte just det?! Hon måste vara tankeläsare. Och gott var det.

1 kommentar:

  1. Sån där sorts ont i foten har jag också haft. halkade på en lömsk isfläck, vred foten under mig och tog emot mig med utsträckt arm (don't try this at home kids). När jag hade fått axeln på plats igen gick jag hem, en promenad på typ en halv kilometer, utan desto större problem. Men som foten och axeln värkte under natten sedan! Det tog mig två dygn innan jag vågade mig på att gå nerför de två trapporna för att ta mig hemifrån...

    Hoppas foten kryat på sig och att du haft tillgång till värktabletter när du skulle sova! (Det sistnämnda hade inte jag...)

    SvaraRadera