onsdag 7 januari 2009

Jag har gjort det igen

Vad man kan bli besviken när han inte tror på en och inte vill ge en chansen att visa att man verkligen klarar av det man åtagit sig i uppgift. Jag har LEJDON på sån skit och orättvisor hit och dit. (Det rimmade, wow!) Jag tänker absolut inte stanna kvar längre än vad jag planerat.

För övrigt så gick jag runt på stan och kollade in rean lite idag efter jobbet. Gissa vad jag fick med mig hem för ynka 15€? Ett par svarta pumps! Jag var absolut i stort behov av sådana, eftersom mina gamla absolut börjar passera bäst före datum. En kvinna kan aldrig ha för många skor! Är vi alla överens på den punkten?
Utöver det så trillade även ett par jeans ner i påsen. Samt ett nagellack som smakar skit (ja, det gör det), för att hjälpa mig att sluta bita på naglarna. Har provat medlet förut, och det har inte hjälpt ett dugg, så vi ska se om jag har självbehärskning nog för att verkligen sluta nu. Wish me good luck.

Cecclan var här ikväll och tittade på film med mig och B-G. En riktig fjortisfilm som man bara blir sådär spralligt glad av; The Sisterhood of The Traveling Pants 2. Vi vräkte i oss massa vindruvor, nötter och ananas på en väldigt kort stund... matvrak? Gott!
Nu borde jag avlägsna mig från min kära dator och förflytta mig i riktning sovrummet, eftersom jag börjar jobba klockan 7 imorgon bitti. Varförvarförvarför lovade jag att komma två timmar tidigare?! Jag hade absolut uppskattat att få sova de två timmarna istället.

1 kommentar:

  1. Jag slutar för att hon som jag ha vikariera för så kommer tillbaka från sjukledit. :/
    För oss kosta de 81 euro att besikta vid K1 besiktning. Sjukt dyrt.

    SvaraRadera