tisdag 29 november 2011

Kära jultomten!

Med mindre än en månad kvar tycker jag det börjar bli dags att påminna tomtefar och tomtemor om vad som står högst upp på önskelistan detta år! Eftersom jag bara tar med mig handbagage i flygplanet ryms det inte med särskilt många och tunga klappar, så några få, men bra, klappönskningar hoppas jag mig vara värd.

Först och främst önskar jag mig en liten kompakt digitalkamera, eftersom min förra (se bild) inte längre vill samarbeta efter ett olyckligt fall i golvet i höstas. Det enda kravet jag har på kamera här, är att det ska vara en Canon Digital Ixus (vilken modell/nummer spelar mindre stor roll, bara det är en liten och fin Canon Ixus). Inget annat duger!

Därefter, böcker. Eftersom mitt litteraturintresse åter har väckts till liv välkomnar jag gärna nya böcker i samlingen. Deckare undanbedes! Får gärna vara romaner eller kokböcker, på svenska eller engelska, så länge de inte väger flera kilogram styck.

Och typ där tar önskelistan slut. Något som ändå alltid är mycket välkommet är pengar (så jag kan köpa vad jag vill ha själv sen: typ, skor), och faktum är att jag inte hade tackat nej till en ny pyjamas. Tänk på att krämer och dylika vätskor inte kan medtagas tillbaka till Malmö, eftersom jag flyger. Tack och god jul!

4 kommentarer:

 1. Nice camera... my swedish is not good enough to understand what u r saying but the pic looks nice :)
  kisses to malmö!

  SvaraRadera
 2. Hehe, this was my wishlist for Christmas :D the camera on the picture (borrowed from google, whoops) is what my old camera looks like, but its broken now so I'm wishing to get a new one :)

  Big kiss back to Köln!

  SvaraRadera
 3. Meeen, vad har jag missat? Vart ska du flyga??

  SvaraRadera
 4. Maja, jag ska bara flyga hem till Vasa över julen! :)

  SvaraRadera