tisdag 1 november 2011

Skärpning, Rönnen!

Många människor i detta studenthus är fan idioter och saknar tydligen allt folkvett. I helgen vankades det Halloween-fest och det lär ska ha gått vilt till... Själv lyckades jag somna trots allt oljud som de fulla studenterna förde med sig där nere i lobbyn, men hörde ryktesvägen att de fått besök av ett gäng Securitas in på småtimmarna. Idag fick alla vi som bor här ett ilsket brev från ledningen - "nu är det slut med festandet i huset". Alldeles rätt beslut, kan jag tycka.
Inte nog med att det stinker urin och sopor i hissarna, nu hade någon jävel klottrat över ena hela väggen också. Hur tänkte de där egentligen?!

För övrigt hade jag en tenta idag och det gick bra. Bara en uppsats kvar att skriva nu innan deadlinen på torsdag.

6 kommentarer:

 1. fan vad gött! men samtidigt jävligt tradigt att en "liten" del av studenterna där ska sabba för resterande. Kanske vi inte ska sä till folk å samlas på Rönnen på torsdag då? =/ fast vi lär ju va långt ifrån likamånga å bra mycket lugnare

  SvaraRadera
 2. Vi kanske kan va hemma hos mej på torsdag istället? Tror de e bäst o hålla sej undan från de allmänna utrymmena ett tag framöver :/ hos mej e de litet, men ryms iaf in några stycken... fyra stolar, plats för 2-3 i soffan o några till i typ sängen om de behövs? ;)

  SvaraRadera
 3. SV: jo nä men jag behöver mål för att kunna få motivation, o så vill man ju veta om man har samma framtidsplaner som den man lever med. :)

  SvaraRadera
 4. Men usch, vidriga svenskar! ;)

  SvaraRadera
 5. Tror inte det är någon fara med vårat häng i naven :) är stora fester som stör mycket de inte kommer tolerera. Vilket ju är skitbra. Dock mkbs fel också som inte sa till ordentligt från början. Om vi ska va i en privat lägenhet är de ju bättre me Debbies som bor nära skolan o större :)

  SvaraRadera
 6. Problemet är bara att Debs inte har nånstans man kan sitta ;) jomen kanske, misstänker dock att det kan va lite känslit nu i början, om de sitter ett gäng i nåt nav o dricker vin kanske inte alla blir så glada... fast vi kan ju försöka o se om nån kmr o säger till.

  SvaraRadera