måndag 29 november 2010

3 months

Jag har förresten bott i Malmö i hela tre månader nu. Det är sjukt hur snabbt tiden går! Än en gång sitter jag och suckar över alla fina minnen jag har från mitt favoritland nummer ett, och funderar över om jag någonsin kommer att känna lika starkt för något annat land, eller om Irland verkligen är Landet med stort L.

Vilket är ditt favoritland, och varför? Eller; vilket är det land du drömmer om att resa till?

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag har nu börjat med måndagsbloggen. Det fungerar så att alla som vill får anmäla sig till att bli utsedd till dagens blogg på måndagar. Om du inte blir utsedd får du givetsvis anmäla dig till nästa veckas måndagsblogg. Anmäl er genom att lägga en kommentar i inlägget "Måndagsbloggen" att du vill vara med + namn och vilken stad du kommer från. Det är sent ute för denna vecka så du har endast hela måndagen på dig för på kvällen utses dagens blogg.

  Kram Madelene

  SvaraRadera
 2. Awww jag förstår dig! Landet jag känner att jag "hör hemma" i är definitivt USA, när jag är där så känner jag att jag passar in och att jag är där jag bör vara, men samtidigt finns det ju andra platser som jag hellre VILL vara på just nu. JUst nu vill jag vara i Mexico, för där finns alla de som jag bryr mig allra mest om, och det är ett sådant fantastiskt land att man inte kan annat än att fascineras konstant. Ett drömland som jag däremot skulle VILJA åka till är Brazilien! Sao Paulo är definitivt ett framtida resmål på min agenda.

  SvaraRadera
 3. Mitt drömland är Argentina som jag besökt men också skulle kunna tänka mig att flytta till. Varför vet jag inte men redan som liten gosse brukade jag bläddra i Atlasen och Argentina var det land jag fantiserade mest om. Det är ett omväxlande land och ändå ganska likt Europa, speciellt Buenos Aires. Men även USA/Canada är mina favoriter.

  SvaraRadera
 4. Jannike - Brasilien hade jag också gärna besökt! Och ja, du din lyllos får ju snart stå på mexikansk mark igen, njut av den tiden! :)

  Chorizo, åhåå, ja Argentina är ett land jag inte vet så mycket om egentligen, men det är säkert fint där! USA har jag däremot ingen dragning till alls, konstigt nog.

  SvaraRadera