onsdag 24 november 2010

Come away with me in the night

Jag köpte ny hudkräm idag, denna gång blev det apotekets egna, ACO, för mycket torr och känslig hud. 69 kronor. Någon som vet om den är bra? Jag vill gärna ha fina och mjuka ben igen, nämligen...

När jag ändå är på gång med bilder från idag, så får ni se en dålig bild på söta Bläddeprinsen också. Han var lite busig idag, men så var det ju första gången jag red ut på honom själv också. Gullehäst!

2 kommentarer:

  1. Torr hud kan man också få av att man tvättar sig med uttorkande saker.
    Allt som innehåller Sodium laureth sulfate och socium lauryl sulfate är till exempel onödigt uttorkande att använda på huden. Duschtvål och liknande som är basrade på sockertensider är mycket mildare och snällare - och man blir ren i alla fall. Skillnaden är bara den att huden får behålla lite mer av sitt eget fett, och då kan den kanske klara sig utan allt för mycket tillskott av krämer.

    (Jag är lite... eller nä - ganska mycket, insnöad på det här sedan jag hivade ut schampot och plattången för snart tre år sedan och istället lärde mig hur man läser innehållsförteckningarna på kosmetikaförpackningarna.)

    SvaraRadera
  2. Åh, tack för tipset! Jag ska läsa innehållsförteckningen nästa gång.

    SvaraRadera