lördag 27 november 2010

Enough with the snow already

Nu vill jag inte ha mera snö. Snälla Gud, or whoever makes the weather change, sätt stopp på det vita äcklet som dimper ner ur skyn! Jag tycker inte om det.

Så, vad har jag gjort idag? Jag tog bussen in till stan vid kl. 14, och mötte upp två söta tjejer från Österbotten; Jennifer och Cecilia, som var i Malmö på jobb. De hade även med sig två killar från Färöarna som de plockat upp i Danmark kvällen innan! Vi gick till Rose Garden och käkade sushi- och thaibuffet för 89 kronor. Ruskigt gott. Mycket trevligt att få prata lite finlandssvensk dialekt igen!

Efter det strosade jag runt i stan lite, innan jag åkte till Caroli kyrkan för julkonsert med kören. Bra gick det och roligt var det att sjunga inför publik igen. För att fira den lyckade konserten gick vi sedan till St. Gertrud's och drack ett par cider och pratade om dittan och dattan. Vid halv 11 gick jag och Pernilla och hennes pojkvän Emil genom snön till Centralstationen och åkte hem.

Just det, jag råkade även få med mig ett par till "födelsedags-skor" hem... Hoppsan. Men mamma, det var väl spenderade pengar! Det är alltså skorna som finns i påsen. På bilden lyckades jag även få till en dubbelhaka med mitt grimaserande. Vackert så.

6 kommentarer:

 1. vilken mysig snöbild på Pernilla och Emil! De ser kära ut :)
  Och ja, du är också fin :)

  SvaraRadera
 2. Det är mysigt med snö :)

  SvaraRadera
 3. du skulle ju köpa någonting åt dig själv och det var inte så svårt att gissa att det kunde bli skor...

  SvaraRadera
 4. He va jättetrevligt att träff de Malin!! Å väjt du kva! Bord kom ti malmö igen 16-19 dec så I've got a feeling... att e kommer ti vaar lite parteeeeey! :D

  SvaraRadera
 5. Nääj ere sant? :D Gu va kul, ja då vill ja absolut häng me ut nan kväll! YAY!

  SvaraRadera