måndag 31 januari 2011

Inte okej

Idag har jag varit på körövning och sjungit irländska sånger. Bredvid mig satt Pernilla, som var mycket dum med mig. Hon fick mig att skratta jättemycket åt jättedumma saker, hela tiden, så andra människor runt om kring oss tyckte vi var fåniga och irriterande små barn. Det är inte snällt. Säg förlåt!! *tear-eye*

6 kommentarer:

 1. äsch, dom tyckte innerst inne vi var skiiiitcoola som hade varandra att prata med för dom inte vågade.
  Dessutom om dom vill gå till en seriös kör får de gå till någon som inte dricker öl var o varannan gång vi ses. O DESSUTOM så är det efter mångas läggdags som vi sitter uppe o sjunger o då kan de inte förvänta sig gravallvar. O sitter du o raggar mitt under gravseriös sjungning får du skylla dig själv om det blir litta fniss. Huuj vad många ursäkter jag har :P så de så! :)

  SvaraRadera
 2. Nu ska vi inte glömma att det var DU som satt och spanade in killarna i kören så fort du steg in i rummet. Ditt snusk! :D

  SvaraRadera
 3. haha! jag frågade om han var ny och dina tankar flög genast vidare till ragg o... ja, resten av dina tankar vill jag helst inte veta... ;)

  SvaraRadera
 4. Ja man kollar ju inte in killar utan anledning liksom?! Men haha, nä, du vill nog inte veta vad som rör sig i mitt huvud idag!

  SvaraRadera
 5. Vem pratar vi om? Tycker för övrigt att det var fruktansvärt osocialt att skippa ölen.

  SvaraRadera
 6. Haha, jag inte vet jag inte, det var Pernilla som kollade in nån av dom nya killarna! Blev du också less på oss för att vi satt och fnissade oss genom halva repet? Eller var det bara Stina och tjejen bredvid?

  Jo, förlåt, lovar att joina nästa gång, men jag skyller på att jag var trött och ofräsch.

  SvaraRadera