tisdag 27 mars 2012

45 minuters helvete

19:10 till 19:55. 45 minuter Indoor walking på crosstrainers på gymmet. Efter halva tiden ville jag dö. Mardrömspasset! Svettades som en gris och mådde illa, men inte fan kunde jag ju ge upp, så det var bara att kämpa vidare (om än med lite lugnare tempo mellan varven). Är faktiskt lite stolt över mig själv att jag klarade av det ändå...
Det lär nog dröja innan jag bokar in mig på ett sånt gympass igen, måste få upp flåset och kondisen först. Bodypump kanske är trevligare? 

Förresten... jag klarade plankan i 3x 1 minut, med 30 sekunders paus emellan. Framsteg! Ska jag lyckas hålla plankan 4 minuter i sträck innan den 31:a maj? Det återstår att se, men jag tänker fanimej kämpa för att komma dit.

3 kommentarer:

  1. nej men ge inte upp hödu! Skulle jag vara du så skulle jag genast gå på ett till liknande pass, du kommer nog att börja märka en skillnad! :)

    SvaraRadera
  2. Jag började faktiskt fundera på det, att jag kanske borde gå på ett likadant pass snart igen ändå, bara för att se om det faktiskt var så jobbigt som jag tyckte just då... :D

    SvaraRadera