torsdag 8 mars 2012

Tomorrow will be one of those good days

Sitter nu bänkad på Espresso House med en stor kopp kaffe. Gratis WiFi här, så det är finemang att ta med datorn och plugga i lugn och ro. Försöker få gjort en del av uppgifterna i journalistik-kursen, för de kommande dagarna tänker jag inte plugga alls! Varför? Jo, för att världens sötaste lillasyster kommer på besök! Yaaay!

Kvinnodagen till ära vaknade jag upp med den där jäkla mensvärken igen, men svepte snabbt ner två painkillers på 400 mg och kunde återgå till livet igen. Dessutom har det snöat inatt, men plusgraderna och solen som gjorde entré på eftermiddagen skrämde iväg det vita illa kvickt. Tur det!

Jag hoppas på lika mycket sol och plusgrader imorgon, för då ska Petra och jag hänga i Köpenhamn hela dagen. Det kan bli svårt, men jag ska försöka att inte slösa allt för mycket pengar på saker jag egentligen inte behöver. Resten av helgen, och fram till tisdagseftermiddagen då hon åker hem igen, ska vi mest ta det lugnt och mysa och ha det trevligt. Just nu ser väderprognosen riktigt lovande ut, så jag håller tummarna för att det inte ändrar sig allt för mycket till det värre.

Bjuder på några bilder från påskhelgen förra året, då jag, Petra och resten av familjen tillbringade några dagar i ett tjugogradigt och soligt Köpenhamn/Malmö (ber  till vädergudarna om ett mirakel, så att det blir likadant väder nu denna helg):


3 kommentarer:

  1. iihihihi! De ska bli så kuul!

    SvaraRadera
  2. Den sista bilden kan jag inte placera i Malmö, kan det möjligen vara på Kongen Nytorv i Kph? Hoppas att ni får en fin weekend!

    SvaraRadera
  3. Alldeles riktigt, Kongens Nytorv it is :) tack!

    SvaraRadera