tisdag 20 mars 2012

Summerpiczz

Haha, herrejävlar vad många som kollat in mitt senaste blogginlägg med träningstankar! Dubbelt fler än vanligt som klickat upp och kollat på just det! Eller var det min biffbild som väckte intresse? Fniss. Vilket som, verkar uppskattas av folket att jag börjat gymma.

Ikväll tänkte jag dra till gymmet igen, och denna gång tänkte jag fokusera på att träna magen, som faktiskt är den enda muskelgruppen som jag inte tränat alls hittills. Så får se vad jag hittar på för svidande övningar att utsätta mina sovande magmuskler för.

Nu är det förresten exakt 5 veckor kvar tills jag åker tillbaka till mitt älskade Irland. Gissa om jag längtar efter det? För att fira det så bjuder jag på några randomly picked ovisade bilder från i somras: 

6 kommentarer:

 1. Alla vill såklart se en snygg tjej med muskler!! Saknar dig snuffsan :* Hans flyr till norge på måndag, vill du komma hit och hänga efter det? puussss

  SvaraRadera
 2. Det är väl självklart att jag vill det! <3

  SvaraRadera
 3. HAHAHA snygga bilder ;)

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅh .. sommar !! Va härligt bruna vi e :)Hoppas du kommer till vasa igen i sommar ?!

  SvaraRadera
 5. Mia - tyvärr så tänker jag stanna i Malmö denhär sommaren, kommer inte hem mer än kanske en-två veckor, och har inte bestämt när än :/ men du är fortfarande väldigt välkommen till Malmö <3

  SvaraRadera
 6. de va ju synd ! borde absolut komma en sväng dit , men efterom jag fick ett sommarjobb kan ja endast resa på veckosluten , å de känns ju lite tråkit att komma två dagar dit .. :/ nåväl får se .. om int annat så har jag hela hösten ledigt från skolan så då attans ska jag dra mej dit !!! :)

  SvaraRadera