torsdag 15 mars 2012

So much to do, so little time

Om några timmar ska jag möta upp Sara (den söta tjejen på bilden nedan) i stan, för att sedan gå på bio och se den mycket efterlängtade filmen om hästar och kriget - War Horse. Mina förväntningar på filmen är skyhöga, så jag hoppas att jag inte blir besviken... Misstänker även att jag kommer att gråta floder i ungefär 100 av de 146 minuterna som filmen rullar på. Vart hade jag lagt mina näsdukar nu igen...?

Började morgonen med att dra ut till stallet och mocka och fixa och rida ut en timme. Lika skönt och avkopplande som alltid. Nu borde jag verkligen se till att skriva klart en av veckans två uppgifter i journalistikkursen, med deadline imorgon. Eftersom jag har skola från 10 till 15 imorgon bör jag åtminstone få hälften gjort idag. Efter bion ikväll så tänkte jag gå på gym för första gången. Bra med ett gym som har öppet 24/7, så slipper man stressa över öppettider! Kör nog lite lättare gympass idag ändå, bekantar mig lite med lokalen och sådär. Känner av lite träningsvärk i benen efter gårdagens joggande faktiskt, ganska klent.

Förresten, jag tycker ni är ganska dåliga på det här med att kommentera, och då har jag ändå mellan ca 70 och 100 läsare om dagen? Tråkigt ju!

Fina Sara utanför Mariakyrkan i Helsingborg innan MaSK's konsert (28.2).

2 kommentarer:

  1. Ja va å så War Horse, den va no bra men lite besviken blev ja no! Fälld int en endaste enda tår.

    SvaraRadera
  2. Men nej-ää! :| fast du är ju Sia the Stoneface också så kanske int så konstigt... ;)

    SvaraRadera