torsdag 22 mars 2012

Man blir som man umgås, säger de

Jag vet inte om ni inser hur sagolikt vackert det har varit nere vid Ribersborg och Västra hamnen den här torsdagseftermiddagen. Jag, Sara och Caroline hängde där nere och skrattade, fnissade och busade i ett par timmar, samtidigt som vi gjorde ett skolarbete och filmade in videoklipp till en kortfilm som vi ska ha gjort i nästa vecka. Tror det kommer bli skitcoolt.
Men alltså vädret... och solnedgången... tillsammans med sällskapet... det kan fan inte bli mycket bättre! Tack för en superfin dag, tjejer!

Sedan följde en trevlig fika på Barista i Värnhem tillsammans med Christine, som jag är bekant med från min tid på VBL. Även det var i skolsyfte, för jag intervjuade nämligen henne för en porträttartikel jag ska skriva i journalistikkursen. Tror även det kommer bli skitbra. Tack för massa bra material och för att du ställde upp!

Och nu några bilder för att gestalta denna vackra och mycket effektiva torsdag. Ser det inte nice ut, så säg?


2 kommentarer:

  1. Rubriken på inlägget stämmer mycket ofta vill jag också påstå. Ta, t.ex. detta med att börja röka. Röker kompisarna så är nog risken stora att man själva börjar röka i unga år.

    Visst är Öresund vackert när solen dalar ned mot horisonten sent på kvällen.

    SvaraRadera
  2. hoppbilden är underbar!! (de andra med såklart)

    SvaraRadera